perjantai 18. lokakuuta 2013

Pipariks meni

Tuntuu kuin meidän tytöillä olisi yskä kestänyt jo ikuisuuden. Viime viikonloppuna oltiin neljä päivää kuumeessa ja siitä lähtien meillä on nukuttu huonosti (saattaa hampaatkin vaivata pikkusiskoa).  Isosisko on onneksi pahimmilta välttynyt.  Lisäksi meidän pikkuisella on alkanut joku 1,5v. uhmakausi ja kränksyä riittää, käytetyin sana meidän pikkuneidillä on "EI!"

Vähistä unista ja kränksyilystä huolimatta täällä ollaan ehditty touhuamaan myös käsitöitä. Kerällä-kirjasta kudoin itselleni pipon viime vuoden jämä langoilla ja vielä maailman helpoimmalla ohjeella. Pipossa on pieni pätkä joustinneuletta ja loppu onkin sileää  neuletta ilman kavennuksia. Lopuksi vain kiristys ja maailman helpoin pipo on valmis. Päälle tein vielä tupsun, tosin  se tuntuu hieman massiivisilta ja taidan vaihtaa siihen hieman pienemmän..


Lisäksi törmäsin Peikkopajassa touhutaan-blogissa piparileimasimeen ja sellainen oli sitten saatava. Tigerista löytyi edullisesti 4€ hintaan ja eilen testailtiin isomman neidin kanssa. Leivottiin ekaa kertaa vaaleita pipareita ja hyviähän niistä tuli. Nämä piparit olivat myös kivaa vaihtelua perus pipareille, joita leivotaan vähän lähempänä joulua. Leimasimella tehdyt piparit ovat myös kiva tuparilahja ja meiltä lähteekin heti purnukka keksejä kavereille.


Hauskaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

  1. Ai tuollaisia pipareita. :) Varmasti oli hyviä, kun itse tekee. Etenkin kun saa uunituoreeltaan maistaa. <3 Pitää se kyllä kohta ruveta joulupipareiden tekoakin harjottaa. ;)

    Pipo on myös hauskan näköinen. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kohtahan on lokakuu ohi ja marraskuussa voi jo ihan hyvin alkaa keskittyä pipareihin, joulutorttuhin, joulumusiikkiin....

      Poista
  2. Minäkin tulin tuolta Mintun puolelta pipareiden perässä ja miten ihana leimasin. Oi, oi. Toivottavasti niitä on vielä Tiikerissä jäljellä kun pääsen sinne asti :) Pipo näyttää hyvältä iloisen värisen tupsun kera :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta myös tosi kiva :) Toivottavasti sinäkin saat omasi! Siellä oli vielä kolme erilaista mallia.. ja kiva kun poikkesit täälläkin :)

      Poista
  3. Ihania pipareja! Täytyykin varmaan alkaa hamstraamaan lasipurkkeja jostain (eli syömään sellaista mitä lasipurkeissa tarjotaan), tulisi ihania jouluviemisiä tuollaisista piparipurkeista. :) Tuo leimasin olikin juuri meidän Tigerista loppu, täytyy tsekata vielä seuraavalla kerralla uudestaan olisiko tullut lisää.

    VastaaPoista
  4. Joo, meidän purnukka sai hyvän vastaanoton, sitä ihasteltiin paljon :) Helppo ja yksinkertainen vieminen kyllä..

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana pipo! Minun mielestä tuo tupsu ei oo yhtään liian iso ja se, että se on keltainen, tekee siitä aivan mainion yksityiskohdan :)

    VastaaPoista